Студио

Студията разполагат с напълно оборудвана кухня с готварска и микровълнова печка, хладилник и всички необходими прибори за храна, климатик, LCD-TV и интернет. Спалня и разтегателен диван.Баня с душ кабина и пералня.Тераса с маса и столове. Максимален капацитет 2+1.

Двустаен

Апартаментите разполагат с 2 стаи.Всекидневна с напълно оборудвана кухня с готварска и микровълнова печка, хладилник и всички необходими прибори за храна.Голяма, красива и удобна спалня.Модерна баня с пералня и душ кабина.Във всяка стая климатик, LCD –TV и интернет.Лятна тераса с маса и столове.Максимален капацитет 2+2.

Тристаен

Апартаментите разполагат с 3 стаи.Всекидневна с напълно оборудвана кухня с готварска и микровълнова печка, хладилник и всички необходими прибори за храна.Голяма, красива и удобна спалня и стая с две самостоятелни легла.Две големи бани с душ кабини и пералня.Във всяка стая климатик,LCD-TV и интернет.Две тераси с маси и столове.Максимален капацитет 4+2

Имате въпроси?

Обадете ни се на: +359 887 762 441 / +359 888 802 758 Изпрати ни E-mail

Sweet Homes 5 си запазва правото да променя условията и цените по всяко време. Моля запознайте се с нашите Условия за резервации за повече информация.